Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bandain Namco και Nintendo συνεργάζονται για ένα μυστηριώδες remaster

*
H Bandai Namco συνεργάζεται με τη Nintendo για την ανάπτυξη του remaster ενός 3D action game. Αυτό προκύπτει από αγγελία εργασίας στην ιαπωνική ιστοσελίδα της πρώτης. Πιο συγκεκριμένα αναζητείται ένας planner και δύο visual artist, εκ των οποίων ο ένας θα εργαστεί για το HD remastering του 3D background. Στα καθήκοντα των artists περιλαμβάνεται η μεταφορά υπάρχοντος υλικού σε μία in-house game engine, με σκοπό τη δημιουργία των 3D backgrounds ενός 3D action game. Από την άλλη, ο planner θα πρέπει να έχει εμπειρία στο level design παιχνιδιών δράσης, ώστε να εργαστεί σε ένα 3D action game project για λογαριασμό της Nintendo. Προς το παρόν, μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν σχετικά με ποιον τίτλο αφορά το remaster. Ήδη fans έχουν αρχίσει να ονειρεύονται την αναβίωση του Star Fox και του Kid Icarus.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*